МЕТОДИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕОРІЇ ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА

Мелітопольський інститут державного та муніципального управління «Класичного приватного університету»

  • В.П. Янаков Мелітопольський інститут державного та муніципального управління «Класичного приватного університету»
Ключові слова: тісто, технологія, процес, енергетичний вплив, теорія приготування тіста, педагогіка, університет.

Анотація

Завдання високоефективних виробництв – створювання обладнання, придатного вирішати багатоманітні правила технологій, що використовуються. Виготовлення продукції в асортименті проводиться на механізованих лініях, які допускають в межах певних груп трансформуватися на виготовлення єдиного чи якого-небудь виду продукції. Схеми других виробництв можуть розходитися в деталях, але операції технологічних процесів здійснюються в рівній систематичності. У харчових технологіях користуються двома видами поточних ліній, які різняться ступенем механізації. Метою підготовки фахівців інженерних спеціальностей є формування у них здібності самостійно вирішати питання хлібопекарних, макаронних, кондитерських та переробних технологій. Представлені наукові дослідження спрямоване на викладення фундаментальних дисциплін та розгляд знань спеціалізованих і високоефективних виробництв. Сформульовані напрями новітніх досліджень підготовки спеціалістів інженерних спеціальностей. Даний підхід опирається на можливість володіння інструментами освіти та характеризується ступенем підготовки інженерів. Системний підхід методики вивчення теорії приготування тіста сформовано на застосуванні: логістичного аналізу, комплексного підходу науки процесів та апаратів, організації і технології обслуговування в готелях, стандартизації в готелях. Формування цього наукового напрямку, що опирається, в підсумку, підготовку та володіння знаннями науково-технічного розвитку головних напрямків теорії приготування тіста.

Опубліковано
2020-06-26