Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Обладнання та технології харчових виробництв
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Поточний номер
Том 40 № 1 (2020): Обладнання та технології харчових виробництв
Опубліковано:
2020-06-26
Весь випуск
Збірник. pdf
АНАЛІЗ СИРОВИНИ ТА РАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПЕКТИНОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.В. Омельченко, Г.В. Гейєр, А.О. Кузьменко
5-11
стаття. pdf
НАПРЯМКИ ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ПРИСКОРЕНИМ СПОСОБОМ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
С.Ю. Попова, А.В. Слащева, О.А. Пусікова, О.А. Боднарук
12-19
стаття. pdf
БЕЗГЛЮТЕНОВІ КЕКСИ З БОРОШНОМ КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР
Київський національний торговельно-економічний університет
Т.І. Юдіна, О.М. Безрученко, О.В. Агапова
19-25
стаття. pdf
ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ПИВНОЇ ДРОБИНИ НА ОСНОВНІ ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Ю.А. Горяйнова, І.А. Назаренко, О.О. Сімакова, О.А. Боднарук
26-31
стаття. pdf
МЕТОДИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА АЛГОРИТМИ АДАПТИВНИХ СИСТЕМ ПРЯМОГО ЦИФРОВОГО КЕРУВАННЯ ВИРОБНИЦТВОМ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
В.П. Хорольський, Ю.М. Коренець, О.К. Копайгора
32-45
стаття. pdf
АВТОМАТИЧНА ФІЛЬТРАЦІЯ ЗОБРАЖЕННЯ ПОТОКУ ЯБЛУК НА КОНВЕЄРНІЙ ЛІНІЇ В СИСТЕМІ РОЗПІЗНАВАННЯ ЇХ РІЗНОВИДІВ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Л.О. Цвіркун, С.Л. Цвіркун, Г.В. Гейєр, Д.Є. Поплавський
46-51
стаття. pdf
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗАСОЛЮВАННЯ СТАВКОВОЇ РИБИ ЗА ДОПОМОГОЮ УЛЬТРАЗВУКУ
Харківський державний університет харчування та торгівлі
В.М. Червоний, В.О. Старков, В.В. Перекрест, Г.В. Гейєр, Д.С. Шамрай
51-58
стаття. pdf
МЕТОДИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕОРІЇ ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА
Мелітопольський інститут державного та муніципального управління «Класичного приватного університету»
В.П. Янаков
59-65
стаття. pdf
ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ФАБРИКА З ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
В.П. Хорольський, Ю.М. Коренець, О.К. Копайгора, М.С. Ткач
66-79
стаття. pdf
СУЧАСНІ ПРИНЦИПИ І ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ПРАЦІВНИКІВ ВІД НЕІОНІЗУЮЧИХ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ВИПРОМІНЮВАНЬ І ЕЛЕКТРИЧНИХ ПОЛІВ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
О.В. Омельченко, Д.П. Заікіна, Г.В. Гейєр, О.В. Абрамова
80-86
стаття. pdf
Переглянути всі випуски
Мова
English
Русский
Українська
Інформація
Для авторів