Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Обладнання та технології харчових виробництв
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Home
/
Архіви
/
Том 40 № 1 (2020): Обладнання та технології харчових виробництв
Опубліковано:
2020-06-26
Весь випуск
Збірник. pdf
АНАЛІЗ СИРОВИНИ ТА РАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПЕКТИНОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.В. Омельченко, Г.В. Гейєр, А.О. Кузьменко
5-11
стаття. pdf
НАПРЯМКИ ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ПРИСКОРЕНИМ СПОСОБОМ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
С.Ю. Попова, А.В. Слащева, О.А. Пусікова, О.А. Боднарук
12-19
стаття. pdf
БЕЗГЛЮТЕНОВІ КЕКСИ З БОРОШНОМ КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР
Київський національний торговельно-економічний університет
Т.І. Юдіна, О.М. Безрученко, О.В. Агапова
19-25
стаття. pdf
ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ПИВНОЇ ДРОБИНИ НА ОСНОВНІ ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Ю.А. Горяйнова, І.А. Назаренко, О.О. Сімакова, О.А. Боднарук
26-31
стаття. pdf
МЕТОДИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА АЛГОРИТМИ АДАПТИВНИХ СИСТЕМ ПРЯМОГО ЦИФРОВОГО КЕРУВАННЯ ВИРОБНИЦТВОМ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
В.П. Хорольський, Ю.М. Коренець, О.К. Копайгора
32-45
стаття. pdf
АВТОМАТИЧНА ФІЛЬТРАЦІЯ ЗОБРАЖЕННЯ ПОТОКУ ЯБЛУК НА КОНВЕЄРНІЙ ЛІНІЇ В СИСТЕМІ РОЗПІЗНАВАННЯ ЇХ РІЗНОВИДІВ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Л.О. Цвіркун, С.Л. Цвіркун, Г.В. Гейєр, Д.Є. Поплавський
46-51
стаття. pdf
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗАСОЛЮВАННЯ СТАВКОВОЇ РИБИ ЗА ДОПОМОГОЮ УЛЬТРАЗВУКУ
Харківський державний університет харчування та торгівлі
В.М. Червоний, В.О. Старков, В.В. Перекрест, Г.В. Гейєр, Д.С. Шамрай
51-58
стаття. pdf
МЕТОДИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕОРІЇ ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА
Мелітопольський інститут державного та муніципального управління «Класичного приватного університету»
В.П. Янаков
59-65
стаття. pdf
ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ФАБРИКА З ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
В.П. Хорольський, Ю.М. Коренець, О.К. Копайгора, М.С. Ткач
66-79
стаття. pdf
СУЧАСНІ ПРИНЦИПИ І ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ПРАЦІВНИКІВ ВІД НЕІОНІЗУЮЧИХ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ВИПРОМІНЮВАНЬ І ЕЛЕКТРИЧНИХ ПОЛІВ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
О.В. Омельченко, Д.П. Заікіна, Г.В. Гейєр, О.В. Абрамова
80-86
стаття. pdf
Мова
English
Русский
Українська
Інформація
Для авторів